Single post

Få en udendørs oase i storbyen med en rummelig altan

Få en stor altan til din lejlighed (foto minaltan.dk)

Få en stor altan til din lejlighed (foto minaltan.dk)

København har selvfølgelig kongens have, Frederiksberg have, fælledparken og alle de andre grønne områder. Men nogle gange kan det være meget rart ikke at skulle gøre det til et helt projekt at komme lidt udendørs på en varm sommerdag. Her er det en stor luksus at være en af de mange lejligheder i København, der er udstyret med en dejlig altan. Er du en af de heldige, der bor i sådan en lejlighed? Ja så får du her en række gode råd til, hvordan du kan indrette dig på altanen, så du kan benytte dig mest muligt af den og få det helt perfekte udendørs areal.

Sådan indretter du din altan i storbyen

Først og fremmest skal du sørge for at gøre altanen lidt hyggelig. Det kan du gøre ved at putte nogle søde lyskæder derud, der kan lyse godt op derude med nogle fine farver på en lun sommeraften. Så er der rig mulighed for at sidde derude hele natten og drikke god rødvin, spise lækkert hjemmelavet mad og høre musik og snakke med gode venner. Du skal også sætte et lille bord og nogle stole derud. Vælg eventuelt nogle udendørs møbler, som er lette at klappe sammen og stille til side, når vinteren kommer, eller bare når du skal hænge vasketøj til tørre derude på et tørrestativ.

På sådan en altan er der også rig mulighed for at have en hel lille urtehave derude. Køb små potter og stil timian, basilikum, rosmarin, mynte, purløg og andre krydderurter derud. Du kan også have en tomat plante eller bare nogle fine smukke blomster derude. På den måde får du næsten en lille have forærende.

Vil du gerne selv i gang med at bestille en altan til din lejlighed? Så find den her

LEAVE A COMMENT

theme by teslathemes