Single post

Flyt til et trempel hus i dag

funkishus (foto: ltm.dk)

Find dit drømmehus (foto: ltm.dk)

Hvis du gerne vil flytte og ikke lige kan finde netop dét hus, som du har i tankerne, så kan det være, du kigger det forkerte sted. Nogle gange skal man også huske at tænke på, hvordan huset ser ud indvendigt, inden man beslutter sig for at flytte til eller fra sit hjem eller sin lejlighed. Et trempel hus er et rigtig godt eksempel på et hus, der både er flot og praktisk indvendigt. Et trempel hus er bygget op af flere forskellige stolper og bjælker, og det danner på den måde et fundament for det tag, der er på huset.

 

Bliver du inspireret af dine omgivelser?

På den måde får du et helt plan for neden eller ”i stuen”, og så får du et skråt tag, der danner flere værelser ovenpå, der blot har skrå vægge. Det vil sige, at du faktisk ikke kun har ét plan i huset – men heller ikke to. Du får med købet af et trempel hus et sted mellem ét og to plan, og derfor er det også billigere end et helt hus i to plan.

 

Find et trempel hus det sted, du ønsker

Noget af det, der er enormt vigtigt, udover den måde, dit hjem er bygget op på, og den måde dit hjem ser ud på, er geografi og location. Hvis du har fundet det helt rette hus, kan det sagtens være, at det ligger det helt forkerte sted for dig. Du skal selvfølgelig bo et sted, hvor du kan se dig selv, og som du desuden holder af. Derfor er det vigtigt, at du starter med at lede det rigtige sted, når du skal finde et flot trempel hus, du kan flytte ind i. Det er dog i sidste ende selvfølgelig op til dig selv at bestemme, hvor du ønsker at bo.

LEAVE A COMMENT

theme by teslathemes