Single post

Funkis: Vælg et funktionelt hus fyldt med muligheder

Funkishuse er vidunderlige at bo i (foto ltm.dk)

Funkishuse er vidunderlige at bo i (foto ltm.dk)

Nogle gange er det de små ting, der gør den helt store forskel. F.eks. kan det være utroligt irriterende ikke at føle sig godt tilpas i sit eget hjem. Det kan være, at man evigt og altid går og bander over, at køkkenet er alt for lille til at lave mad i, og at køkkenbordet er for lavt, når man står og vasker op, så man får ondt i ryggen. Det kan være, at det ene badeværelse, I har, bare ikke er nok til en familie med to efterhånden store børn. Eller måske mangler du bare et arbejdsværelse, hvor du kan gå ind og lukke døren og få fred til at arbejde.

Ja der kan være mange gode grunde til at ville bygge sit helt eget hus, hvor man har indflydelse på hver en lille detalje, så alting kan blive helt perfekt og lige netop sådan, som man selv ønsker det. Det skal være praktisk og bare fungere, så man ikke skal bekymre sig over det i hverdagen.

Få et praktisk funkis hus – det passer godt til den travle familie

Hvis I overvejer at bygge nyt hus, kan det være, at I skal overveje, at bygge et funkis hus. Som navnet antyder, er der tale om et utroligt praktisk hus. Ofte er sådan nogle funkis huse hvide og med fladt sort tag, men der er faktisk masser af muligheder for selv at bestemme, hvordan det skal se ud. Også når det kommer til vinduerne, der kan være på mange forskellige måder. Det samme gælder indretningen. Her kan I helt selv bestemme, hvad I har brug for af værelser, plads, køkken, badeværelser og så videre. Det er simpelthen kun fantasien, der sætter grænser.

Find et funkis hus her: http://www.ltm.dk/ltm-huse-moderne-funkis/

LEAVE A COMMENT

theme by teslathemes