Single post

Giv drømmene vinger og nyd din søvn

Topmadrasser er gode til at issolere mod både varme og kulde så du får en tempereret søvn (foto ide.dk)

Topmadrasser er gode til at issolere mod både varme og kulde så du får en tempereret søvn (foto ide.dk)

Umm, er der noget bedre end at glide ned under en tryg og varm dyne på en god madras efter en lang dag? Hvis du giver dine madrasser en topmadras på, så forøges liggekvaliteten helt sikkert. Topmadrasser er nemlig den lille, ekstra ting, der gør den helt store forskel. Topmadrasser giver muligheder for nem rengøring, længere levetid for din madras og en stor ekstra komfort i sengen.

En topmadras er en tynd madras, som du ganske enkelt og meget nemt spænder på din grundmadras. Hos IDEmøbler finder du topmadrasser i forskellige størrelser, så du kan få fat i en, der passer til din seng. Madrassen er ofte udstyret med ellastikker i hjørnerne, som du kan trække ned over din grundmadras. Det gør at den hverken ryger af i løbet af natten eller flapper op.

Topmadrasser forøger dine madrassers levetid, da de gør, at du ikke beskadiger dem gennem kropskontakt. Når du sover, så slider du på madrassen og gør den blød og brugt, og du sveder også meget,  når du sover, hvilket også slider på din madras. En topmadras kan du uden problem vaske, hver gang den trænger. Du kan også skifte den, hvis du gerne vil prøve en anden type, eller hvis den bliver slidt.

Topmadrasser der gør din søvn dejlig

Du kan sove rigtig behageligt på en topmadras. Den kan gøre din madras blød og lækker, uden at den skader din ryg og gør madrassen ude af stand til at støtte din krop, når du sover. Topmadrasser er i øvrigt gode isolatorer og giver dig en behagelig tempereret søvn. Du skal altså hverken svede om sommeren eller fryse om vinteren med en god topmadras.

Find lækre topmadrasser og lad dig inspireret på ide.dk, der er IDEmøblers hjemmeside

LEAVE A COMMENT

theme by teslathemes