Single post

Hold orden i papirerne med en Leitz hulmaskine

Med et hulapparat er der styr på kontortilbehøret (foto: kontorting.dk)

Vi har alle papirer, som vi bør gemme. Private har lønsedler, kontrakter og andre vigtige papirer, og virksomheder har oftest endnu flere papirer, som der skal holdes styr på. En nem og billig løsning til at holde styr på papirer er ved at anbringe dem i et ringbind. Til det skal man bruge en god hulmaskine som for eksempel en Leitz hulmaskine.

 

Find den rigtige hulmaskine

Hulmaskiner fås i mange forskellige designs, størrelser og farver. Derfor er det en god ide at undersøge, hvilken hulmaskine der passer bedst til ens behov. Hvis man som virksomhed står overfor at skulle købe mange hulmaskiner, er det en god ide at finde nogle, der passer til indretningen på kontoret, og købe en masse ens hulmaskiner. Det giver en enkelt indretning på kontoret.

 

Undersøg priserne

Hulmaskiner fås til mange forskellige priser hos forskellige forhandlere. Derfor er det altid en god ide at undersøge markedet, før du beslutter dig for, hvor du vil handle. Der kan nemlig være mange penge at spare. Hvis du står overfor at skulle købe mange hulmaskiner hjem til din virksomhed, er det en god ide at kontakte leverandøren og forhøre dig om muligheden for at få mængderabat. Nogle steder kan du opnå en stor rabat, hvis du køber mange hulmaskiner på en gang. Hvis du desuden skal købe andre kontorartikler som for eksempel ringbind til at ordne dine papirer, kan du muligvis få mere i rabat. På den måde er der mange penge at spare, hvis du undersøger markedet lidt nærmere, inden du beslutter dig for, hvor du vil købe din hulmaskine.

 

For at se et stort udvalg af Leitz hulmaskiner, herindefra

 

 

Få flere ideer:

Få orden på papiret og dine breve med brevbakker

Etiketter kan give en tiltrængt orden i rodet

LEAVE A COMMENT

theme by teslathemes