Single post

Juniorsenge – er dit barn klar til at få sin egen seng?

Giv dit barn en god oplevelse med sin første seng (foto sengespecialisten.dk)

Giv dit barn en god oplevelse med sin første seng (foto sengespecialisten.dk)

Er dit barn blevet for stor til at ligge i den lille babyseng inde hos jer voksne for enden af jeres seng? Ja så er det måske på tide, at han skal rykkes ind i sit eget værelse og i sin egen juniorseng, som han kan bruge de næste år. Her får du en række gode ideer til, hvordan du indretter dit barns nye værelse.

En juniorseng, en kommode, legetøj og masser af puder

På sådan et barneværelse er det vigtigt, at der både er masser af plads til rod men samtidig også nogle praktiske ting, der får det hele til at fungere. Et godt skab eller en kommode kan gøre underværker. Her kan du putte alt barnets tøj ind, bleer, håndklæder, og hvad der nu ellers hører med til det at have et barn. På den måde er det pakket lidt væk, og der er mere gulvplads til at lege på.

Puder og legetæpper skal der til for at værelset er både hyggeligt og indbydende til leg. Brug eventuelt et skumgummi byggeklods tæppe til at ligge på gulvet. Her er nogle fine figurer i, og så er det sjovt, at barnet selv kan samle det og skille det ad igen. Lad også en masse fine og farverige puder være på gulvet eller i sengen, så barnet kan sidde på dem eller ligge sig i dem. Legetøj skal der selvfølgelig også være – lav eventuelt en mase kurve, som kan stå på en reol og sæt mærkater på, så I ved, hvad der er hvor.

Sidst men ikke mindst skal barnet have en ny juniorseng, som han kan bruge de næste mange år. Vælg en i god kvalitet og som er stor nok, så han kan vokse i den.

Find en juniorseng hos traevarer.dk

Mange flotte senge hos Ikea

LEAVE A COMMENT

theme by teslathemes