Single post

Køb Hay sengetøj til en du meget holder af

Hay sengetøj er altid et gavehit (foto cahetu.com)

Hay sengetøj er altid et gavehit (foto cahetu.com)

Den søde juletid nærmer sig med hastige skridt, og mange danskere går i disse dage og overvejer, hvad de skal forære deres kære i julegave. Hvad giver man en person, der har alt, spørger flere sig selv, og svaret er lækkert sengetøj. Det er de færreste, der har for meget af de gode stoffer, og det gamle sengetøj kan også hurtigt trænge til at blive udskiftet.

Hvis det skal være rigtig lækkert, kan du overveje at forære Hay sengetøj, der er en smuk forening af god kvalitet og smukt design. De grafiske mønstre i sengetøjet sætter enten knald på farverne, eller det er helt simpelt og neutralt i kønne nuancer.

Hay kan byde på andet og meget mere end sengetøj

Design, design og atter design. Det forholdsvis unge designfirma Hay kan byde på rigtig meget lækkert til hjemmet, og deres repertoire omfatter også både større og mindre møbler. Hvis vi holder os i afdelingen for tekstiler kan Hay dog også stadig meget mere end bare sengetøj. Især puderne fra Hay er gået hen og blevet helt ikoniske på ganske kort tid. De rektangulære puder i forskellige brændte farver og med store påsyede knapper er bare et af eksemplerne på Hays sikre design, og de kan findes i mange danske hjem efterhånden. Men når man først har erhvervet sig én pude, er der jo heller ingen grund til, at samlingen ikke skal vokse.

Sengetæpper fra Hay er også et hit, og igen lever det op til alle de rosende ord om alt det andet design, Hay står for. Farverne er enten brændte eller kulørte, og sengetæpperne matcher sengetøjet fra Hay rigtig godt. Så hvis du vil have en helstøbt indretning af din seng, er der ingen grund til at standse ved sengetøjet. Byg din seng op fra inderst til yderst med kvalitetsstoffer fra Hay, der sætter masser af kulør på dit soveværelse.

Se et stort udvalg af Hay sengetøj hos Cahetu.com
Gå til Hay’s egen hjemmeside

LEAVE A COMMENT

theme by teslathemes