Single post

Med fotopapir kan du selv printe billederne ud

Print selv dine billeder (foto kontorting.dk)

Print selv dine billeder (foto kontorting.dk)

Det er ikke mange længere, som tager billeder med et analog kamera, hvor filmen efterfælgende så skal fremkaldes. I første omgang handler det selvfølelig om, at folk simpelthen bare ikke længere har brug for at få billeder fremkaldt, og derimod bruger deres smartphone til at tage billeder med, og derfor har dem til at ligge derpå, efter de er blevet taget.

 

Sådan virker det

Men det kan være, at man nogle gange som ved bryllupper eller lignende, gerne vil have printet billederne ude. Har man taget dem med et digitalt kamera, er der heller ikke mulighed for at gå ned og direkte få printet billederne ud fra en filmrulle. Her skal de også printes ud. Så hvad er smartere, end hvis du selv kunne printe billederne ud, og det stadig blev pænt? Det kan du rent faktisk! Man kan nemlig købe det meget smarte fotopapir, som er noget tykkere end almindeligt papir og samtidig har en blank overflade, hvor billedet skal være. Det er meget simpelt, faktisk, at printe ud. Man sætter simpelthen bare papiret i printeren ét af gangen og printer billedet direkte ud på papiret, som du ville have gjort det på et almindeligt stykke papir. Det er helt vildt nemt.

 

Sjovt at bladre igennem billederne

Det svære er at vælge noget fotopapir, som passer til din printer, og hvilket papir som passer til dét, du gerne vil bruge billederne til. Der findes nemlig forskellige tykkelser på papiret og ikke mindst størrelser. Det kunne jo være, at du gerne vil have printet det store bryllupsbillede ud i en A4 fremfor en almindelige, fotografi-størrelse. Er du en erfaren fotograf, der har et kamera med på din vej, betyder det ikke, at det fotopapir  du køber, skal matche dit kamera. Det må det gerne, men hvis du kan finde papiret billigere, er der ingen grund til at lægge mange penge, selvom din foto-forhandler helt sikkert vil presse på.

Se udvalget af fotopapir her og find det, der passer til dig og dit fotografi.

 

Læs også:

Find en skrivebordslampe og gør studielivet nemmere

Etiketter kan give en tiltrængt orden i rodet

LEAVE A COMMENT

theme by teslathemes