Single post

Nem og praktisk luksusseng til syvsoveren

Med en elevationsseng får du aldrig mere søvnbesvær (foto Dunlopillo.dk)

Med en elevationsseng får du aldrig mere søvnbesvær (foto Dunlopillo.dk)

Er du vild med luksus og behagelige løsninger eller er du bare end af dem, der skal passe ekstra godt på kroppen, når du sover? En elevationsseng kan være en nem og praktisk løsning for både luksus syvsoveren, der holder af morgenmad på senge og dig, der har eksempelvis en sart ryg, der kræver omtanke og ro.

Den elevationsseng er ikke kun for sygehuspatienter. En elevationsseng er en nem og praktisk luksuseng til alle, der gerne vil have mulighed for at sove ekstra godt. Hos sengevirksomheden Sengespecialisten ligner en elevationsseng en almindelig seng, den er bare udstyret med nogle lækre detaljer. Med en smart, lille fjernbetjening kan du nemlig justere sengen. Du kan køre sengen op og ned i højde og løfte hoved- og fodenden så meget, som du lyster.

Garanti for sikkerhed og god kvalitet

Elevationssengene hos Sengespecialisten er designet, så du har god sikkerhed og ikke risikerer, at den elektroniske seng selv tager styringen. Elevationssengene du finder hos Sengespecialisten lystrer kun fjernbetjeningen, som du kan hænge på siden af sengen, således du altid har den tæt ved hånden.

Sengespecialisten har arbejdet med senge i mange år og ved derfor, hvordan man opbygger en god seng. Alt deres gode erfaring fra arbejdet med senge, har de taget med i designet af deres elevationssenge, så du kan få den bedste seng.

Læs mere om gode senge og madrasser her:

Juniorsenge – er dit barn klar til at få sin egen seng?

Uden madrasser er det svært at falde godt i søvn

Giv drømmene vinger og nyd din søvn

LEAVE A COMMENT

theme by teslathemes