Single post

Nyt hus: Det skal du overveje, før I flytter ind

Drømmer du om et nyt hus? (foto benee-huse.dk)

Drømmer du om et nyt hus? (foto benee-huse.dk)

Overvejer I at flytte fra den lille lejlighed til et nyt og større hus? Er der efterhånden ikke plads til jer alle sammen mere i lejligheden, eller trænger I bare til noget nyt og lækkert? Så er i sikkert allerede i gang med at gøre jer en masse overvejelser om, hvordan huset skal være, hvor skal det ligge, og hvordan skal I indrette det. Her får I lidt tips og ideer med jer, som I kan bruge som inspiration.

Nyt hus: Tænk praktisk

Det I selvfølgeligt først og fremmest skal finde ud af er, hvor jeres nye hus skal ligge. Skal det ligge i nogenlunde samme område, som I i forvejen bor i, eller skal I flytte et andet sted hen, hvor der er andre muligheder. Her er der selvfølgelig en hel masse overvejelser omkring job, børnepasning osv. man skal tage med i overvejelserne. Hvis man f.eks. har job inde i byen, skal man jo tænke på, at man skal kunne tranportere sig på arbejde på en ikke alt for lang tid.

Udover transporttiden til og fra jobbet er der også ting som børnenes skoler, børnehaver og venner at tage hensyn til. Hvor langt væk ligger børnenes skole, og er det muligt at de kan komme derhen, eller skal de til at flytte til en ny skole? Er der en dagpleje eller børnehave i nærheden inden for rimelighedens grænser osv. osv. Alle disse overvejelser skal man have gjort sig tanker om, inden man begynder at kigge efter hus i området. Man skal også finde ud af, om der f.eks. er udendørsarealer, hvis det er det, man ønsker. Er der skov eller vand i nærheden? Og er der mulighed for at cykle, hvis man har lyst til det.

Find et nyt hus her

Find mere inspiration til huse her:

Funkis: Vælg et funktionelt hus fyldt med muligheder

Nybyggeri giver byggesten til dit drømmehjem

LEAVE A COMMENT

theme by teslathemes