Single post

Optimer søvn og soveværelse med en elevationsseng

Elevationssenge er det bedste du kan få (foto Dunlopillo.dk)

Elevationssenge er det bedste du kan få (foto Dunlopillo.dk)

Du arbejder sikkert, ligesom de fleste andre mennesker, i de fleste af døgnets vågne timer. Derefter skal du måske hente børn i vuggestue, børnehave eller skole, du skal købe ind, løbe ærinder, dyrke fritidsinteresser for ikke at snakke om vigtigheden af at pleje sociale relationer til familie eller venner. Det siger sig selv, at det er helt essentielt at være veludhvilet, når man har en så travl hverdag. Grundstenen til god søvn er naturligvis en seng af ordentlig kvalitet. Hvis ikke du er tilfreds med din nuværende seng, kan du med fordel overveje at investere i en elevationsseng.

Gør dig selv en tjeneste – køb en elevationsseng

En elevationsseng er super behagelig, da den er designet ud fra den nyeste viden om søvn og senge. Madrassen har flere komfortzoner, der sikrer dig, at du får mest mulig ud af din søvn og heraf også af dine vågne timer. For at gøre sengen endnu mere behagelig, kan du med fordel investere i en topmadras. Topmadrassen forbedrer sengen yderligere, og så er den nemmere at holde ren.

Få mere ud af soveværelset med en elevationsseng

Vi bruger rigtig meget af vores tid i soveværelset. Her restituerer vi, men mange læser også inden sengetid, eller er så heldige at have en fjernsyn i soveværelset. Hvis det sidste er tilfældet, kender du sikkert også til, når man bygger halvhjertede ryglæn af puder for at får bedst muligt udsyn til skærmen. Med en elevationsseng kan du nemt rette sengen op til siddende position, så du mageligt kan holde øje med, hvad der sker på skærmen. Når du har en seng, som du kan anvende som en form for sofa eller lænestol, kan du også nemmere drikke et glas vand, hvis tørsten melder sig før sengetid eller i løbet af natten. Du kan også elevere din seng, hvis du er typen, der holder af at læse en god bog, før søvnen melder sig.

Se her for mange elevationssenge.

LEAVE A COMMENT

theme by teslathemes