Single post

Originale printerpatroner når det skal være bedst og billigt

Farvepatroner  (foto: kontorting.dk)

Farvepatroner (foto: kontorting.dk)

Er du løbet tør for printerpatroner? Her finder du både originale printerpatroner såvel som de billigere uoriginale printerpatroner. Hvad man er mest til er selvfølgelig individuelt, men vær dog opmærksom på, at der er forskel på originale og uoriginale printerpatroner – andet end bare prisen. Også farvens holdbarhed er i spil, men om det har noget at sige kommer an på hvad printet skal bruges til.

Når det skal være billigt

Med de billige printerpatroner er du sikret et ganske glimrende print til uovermådeligt billige penge. Men det har også sine bagsider. Man går som oftest ned på kvaliteten – så mangler du blæk til fotoprint, bør man nok overveje de originale printerpatroner fra fx Canon, HP og Epson, da farvens holdbarhed og levetid er væsentligt længere. Har du blot brug for farveprint på almindeligt printerpapir, har man ikke behovet for de originale printerpatroner og kan fint erstatte dem med de billigere mærker i stedet for.

Fokus på kvalitet og holdbarhed

Originale printerpatroner er specielt til dem, der går op i kvalitet og i holdbarheden af printet. Er der tale om print på fotopapir eller andet specialpapir – eller har printet et grafisk og langvarigt formål, bør man ikke gå på kompromis med kvaliteten. Originale printerpatroner er nemlig kendt for at holde farven meget længere end uoriginale og giver samtidig et mere lækkert print. Men afdæk først, hvilket behov du har og vælg derefter det produkt, som passer bedst til dig. Du kan vælge blandt mærkerne; Epson, Canon, HP, Lexmark, Brother og Pitney Browes.

 

Se det store udvalg af printerpatroner hos kontorting

LEAVE A COMMENT

theme by teslathemes