Single post

Sengetæpper kan med fordel være et stilelement i hjemmet

Farvede sengetæpper sætter knald på soveværelset (foto cahetu.com)

Farvede sengetæpper sætter knald på soveværelset (foto cahetu.com)

Du har tænkt over, hvilken slags spisebord, du gerne ville have. Du har fundet stole der passer til bordet og købt lysestager og vaser med blomster til at stille på det. Din sofa var du længe om at vælge, og lampen over dit sofabord skulle være prikken over i’et i din indretning, der udstråler din personlige og gennemførte stil. Men når alt det fundamentale er på plads, kan du faktisk bevæge dig endnu længere for et gennemført look i huset eller lejligheden. Du skal bare til at tænke i tekstiler.

Måske har du allerede en seng, der bugner af pyntepuder, og så kan du ligeså godt opgradere sovemiljøet med et lækkert sengetæppe. Sengetæpper kan fås i alle former og farver, med eller uden frynser, og et sengetæppe kan faktisk gøre underværker for din indretning. Måske skal du have et humoristisk sengetæppe med motiv af dyr, højhuse, træer eller noget helt fjerde. Eller sengetæppet skal være helt klassisk, ensfarvet i enten en rolig pastel eller en pangfarve med knald på. Du kan også gå all-in og anskaffe dig et sengetæppe med perler eller pailletter, så din seng kommer til at ligne noget fra tusinde og en nats eventyr.

Sengen bliver anvendelig i dagstimerne med et ordentligt sengetæppe

Sengetæppet er dekorativt, men det er også rigtig praktisk. Sengen er i virkeligheden noget rimelig privat, og det er rart at kunne lægge et sengetæppe på, når der kommer gæster. Hvis pladsen er trang, og det kniber med siddepladser, kan sengen nemt inddrages som erstatning for en sofa, og så er det altså rigtig anvendeligt med et sengetæppe, så gæsterne ikke skal sidde i dit sengetøj. Hvis du vælger et sengetæppe, der er lidt tykt i det, er det også nemmere at sidde på sengen, og med nogle gode puder i ryggen, vil du slet ikke savne en sofa.

Se et stort udvalg af lækre sengetæpper her

LEAVE A COMMENT

theme by teslathemes