Single post

Uden madrasser er det svært at falde godt i søvn

Det er madrassen det handler om, ikke sengen (foto Dunlopillo.dk)

Det er madrassen det handler om, ikke sengen (foto Dunlopillo.dk)

Madrasser er ikke til at komme udenom. Og særligt gode madrasser er vigtige for vores nattesøvn. Har man gode madrasser i husstanden, kan man også være sikker på at have det bedre om dagen. Natten og dagen er forbundet i den forstand, at det drømmeliv og soveliv vi udfolder om natten, har stor betydning for det daglige overskud. Det daglige overskud bestemmes af det antal timer, man sover i den dybe søvn. Den lette søvn er indgangen til den dybe søvn, og R.E.M. indtræffer lige før, man falder helt ind i bevidsthedens drømmeland. I bevidsthedens drømmeland kan man sove sig langt væk og restituere både krop og sjæl. Når man restituerer kroppen om natten, skal den restitueres længe nok, før det giver pote dagen efter. Det vil sige, at man helst skal op på syv timers søvn om dagen.

Madrasser støtter søvnen

Madrasser har det privilegium at skulle støtte og sørge for os om natten. Madrasser er grundlagene gode nætters søvn, og uden gode madrasser kan man om natten risikere at vågne, fordi man hele tiden vender og drejer sig. Det kan være, at madrasser er for hårde eller for bløde for os. Derfor bør man også overveje kraftigt, hvilken slags madrasser, det er, man foretrækker i søvnens rige.

Lær din stil at kende

Er man glad for lækre og bløde madrasser, der nærmest fortryller en i et blødt land af hygge og samvær? Eller er man større fan af de hårde og robuste madrasser, der som på både ror ind i søvnens rige. Uanset hvad skal man ikke være bange for at træffe et valg, når det angår madrasser, for der er kun den gode erfaring at gå ud fra.

LEAVE A COMMENT

theme by teslathemes