Single post

Vitrineskab giver plads til smukke og grimme gode minder

Vis dit liv frem i et vitrineskab (foto traevarer.dk)

Vis dit liv frem i et vitrineskab (foto traevarer.dk)

Det er ikke alle ting, man har med sig i livet, der er lige flotte. Der er selvfølgelig nogle ting, der har været ubehagelige, men derudover findes der også mange gode oplevelser, der dog har medbragt et grimt, fysisk minde. Det kunne for eksempel være dit ølkrus fra turen til Hartzen med gutterne, som din kæreste ikke er helt oppe at ringe over. Eller det kan være alle ridediplomerne, fra dengang hun var tretten og sad på en hest.

Dem er der plads til i et vitrineskab. Selvfølgelig er der det, ligesom i et normalt skab. Fordelen er dog, at nogle rum er åbne i et vitrineskab. Det vil sige, man også kan have nogle af de ting, der både er flotte, og som man er glad for, fremme i dagslyset. Det er intet krav, men det er en god mulighed, hvis man er ved at flytte sammen med kæresten og har oppe at vende, hvad der skal være i det nye hjem. Med et vitrineskab er der plads til det hele.

Til alle hjemmets rum

Vitrineskabe findes i flere størrelser, former og farver. Nogle står på gulvet, med rustikke, snittede fødder i træ. Andre er lavet i metal, jern eller lignende og hænger fladt på væggen. Der findes flere forskellige løsninger på, hvordan et vitrineskab skal se ud. Dit valg af vitrineskab kommer blot an på, hvad du skal bruge det til, og hvad din personlige stil er.

Et vitrineskab er en god løsning til køkkenindretningen. Her er der på den ene side plads til køkkenbøgerne, der udstråler kokkeviden. Og der er samtidig plads til, at man kan have farmors julekrus fremme – bare ikke helt fremme. Det glæder flere og det er praktisk.

Derudover findes vitrineskabe i mange fine designs, der giver hjemlig hygge og personlighed.

Se udvalget og vælg dit vitrineskab her

Se på en flot juniorseng fra traevarer her:

Juniorsenge – er dit barn klar til at få sin egen seng?

LEAVE A COMMENT

theme by teslathemes